home >videófilm készítés
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

 

Videofilm készítés

A Gotthárd TV technikai és szakmai segítségével lehetőség van események, családi rendezvények megörökítésére. Egyedi forgatókönyv és költségvetés alapján akár egyes produkciók televíziós feldolgozását is vállaljuk.

A hírműfaj mellett a Gotthárd TV munkatársai események rögzítésében is nagy gyakorlattal rendelkeznek. Szabad kapacitásban társadalmi megmozdulások, programok mellett családi rendezvények /házasságkötés, keresztelő, névadás, évfordulók, stb./ megörökítésére is lehetőség van.
A professzionális eszközöknek köszönhetően kifogástalan kép-, és hangfelvétel készülhet, az egykamerás eseménykövetéstől, a több kamerát igénylő munkákig. Az utómunkálatok során a számítógépes technika segítségével számtalan lehetőség /zenei aláfestés, effektek, stb./ áll rendelkezésre, hogy maradandó érték kerüljön a megrendelő kezébe.

Nem lehet probléma az sem, ha a tengerentúlra kívánja küldeni az elkészült anyagot. A különböző televíziós szabványok között mi nem ismerünk határokat. Az amerikai illetve az európai szabványok közötti "átfordítást" is ránk bízhatja.

Cégek, vállalkozások számára a célközönség meghatározásának figyelembevételével részbeni vagy teljes tevékenységük filmszerű feldolgozását, referenciafilm készítését is vállaljuk.

Egy jó prezentáció, bemutatkozó film - akár videoCD formátumban is - jelentősen növelheti üzleti sikereit. Mindezen túl természetesen rövidebb reklámfilmek készítésére is lehetőség van, melyet igény esetén bármely más média is felhasználhat.

Akár egyszerű technikai, akár bonyolultabb televíziós megoldások szükségesek a megrendelői igényeket teljes mértékben szem előtt tartva készítjük el árkalkulációnkat.