home >videófilm készítés
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

 

Digitalizálás

A Gotthárd TV segít Önnek régi vagy új videó felvételeinek, saját archívumának megőrzésében.

Nem romlik tovább az évekkel ezelőtt megörökített családi pillanat, fontos esemény, ha a Gotthárd TV digitális szolgáltatásait veszi igénybe. Régi felvételeit digitális adathordozóra /CD, DVD,stb./ mentjük le, hogy hosszú évek múlva se legyen fekete-fehér, színtelen az egykor oly színes pillanat.

Az otthonokban a polcon porosodó féltett videokazetták a család legkedvesebb emlékeit őrzik. Ritkán vagy sose kerül vissza a videóba, nehogy megsérüljenek. A technikai fejlődés lehetőséget ad arra, hogy ezeket a felvételeket új adathordozóra mentsük. A meglévő VHS, VHS-C, 8-as, H8-as felvételek az eljárás folyamán a meglévő adathordozóról digitális korrekció segítségével feljavíthatók. A kontúrok, színek kisimulnak, még azoknál a felvételeknél is van esély, ahol hagyományosan el-elmegy a szín.

A számítógépes feldolgozás során az anyag manipulálható, vágható, feliratozható. Az utómunkálatok eredményeként - a már felújított anyag - hagyományos hordozóra is azonos minőségben számtalanszor sokszorosítható.

A DVD technológiának köszönhetően - menürendszer segítségével - még egyszerűbbé válhat az adatok, események, pillanatok rendszerezése. Az időveszteség nélküli keresés /nincs csévélés/ meggyorsítja az adott információhoz való hozzáférést.

Természetesen fenti lehetőségekkel élve nemcsak egykori, hanem a legújabb felvételeit is archiváltathatja, rendezheti segítségünkkel.