home > bemutatkozás > munkatársak
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

MUNKATÁRSAINK

1. Ügyvezetõ igazgató: Dékány István
Az ügyvezető feladatkörébe tartozik, hogy gondoskodjon a Kft. szabályszerű működéséről. Ő felel a hiteles és elfogulatlan tájékoztatásért, a működéshez szükséges eszközök beszerzéséről. A Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA-RABA TV irányítója

2. Személyügyi vezető: Végh Marianne
Marianne a személy-, munkaügyi- és munkavédelmi feladatokat látja el.

3. Rendszergazda: Csizmár Norbert
Norbi felügyeli a kábelszolgáltatásban működő számítógépeket, berendezéseket. Ő koordinálja a kábel Internet és az IP telefonok működését. Otthonosan mozog a vezeték nélküli (Wifi) és az IP technológiában.

4. Rendszergazda: Kovács Ádám
Ádám felügyeli a Városi Tv tulajdonában működő számítógépeket, szerkeszti a képújságot. Szerepet vállal a stúdiómunkákhoz szükséges műszaki feltételek előkészítésében és az utómunkákban. A Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA-RABA TV háttér technikai munkálatait végzi.

5. Ügyfélszolgálati munkatárs, Adminisztrátor: Kóczán Norbert
Norbi elsősorban a Kft. pénzügyeiért felelős. Folyamatos munkakapcsolatban áll a társaság könyvelőjével. Ügyfelekkel szolgáltatási szerződést köt. Számítógépes nyilvántartásban vezeti és kezeli a kábelhálózat szerződéseit, az ügyfelek befizetéseit. Ügyfélszolgálton bejelentett hibákat adminisztrálja, a hibaelhárítást koordinálja. A Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA-RABA TV II adminisztrációs feladatait is végzi.

6. Karbantartó mûszerész: Deák László
Laci a műszaki megoldások embere. A rendszer karbantartásában segít, az ügyfelek hibabejelentését orvosolja. Televíziós csatornák minőségét ellenőrzi a fejállomás készülékek hangolását végzi

7. Ügyfélszolgálati munkatárs: Herczeg Csaba
Csaba az ügyfélszolgálaton bejelentett hibákat adminisztrálja, a hibaelhárítást koordinálja. Az ügyfelekkel szolgáltatási szerződést köt.

8. Ügyfélszolgálati munkatárs: Rendek Raymund
Raymund az ügyfélszolgálaton bejelentett hibákat adminisztrálja, a hibaelhárítást koordinálja. Az ügyfelekkel szolgáltatási szerződést köt. Német nyelvismeretének köszönhetően szót ért az osztrák ügyfelekkel is.

9. Fõszerkesztõ: Sulyok Tamás
Tamás feladata a televíziós produkciók szakmai irányítása. A főszerkesztő önállóan, a hatályos jogszabályok keretei között, a megbízónál érvényben lévő belső szabályzatok figyelembe vételével irányítja a televíziós produkciók elkészítését. A Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA-RABA TV szakmai irányítója.

10. Gyártásvezetõ: Ágoston Gábor
Gábor biztosítja a forgatások és televíziós munkák személyi- és technikai feltételeit, s ő végzi a műsorkészítéssel kapcsolatos adminisztratív munkákat. Többek között ellenőrzi az adásba kerülő műsorok minőségét is.

11. Operatőr: Sefcsik László
Laci a Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA RABA TV című SI-HU-1-1-009/01 számú projekt keretében létrehozott szlovén stúdió operatőre. A „Bepillantó” magazin készítője.

12. Szerkesztő: Vajda-Nagy Nikoletta
Niki a Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA RABA TV című SI-HU-1-1-009/01 számú projekt keretében létrehozott szlovén stúdió szerkesztő munkatársa. A „Bepillantó” magazin készítője, bemondója. (Jelenleg GYED-en van.)

13. Szerkesztő: Bajzek Beáta
Bea a Szlovénia-Magyarország Határmenti Együttműködési Program 2007/2013 keretén belül megvalósuló MURA RABA TV című SI-HU-1-1-009/01 számú projekt keretében létrehozott szlovén stúdió szerkesztő munkatársa. A „Bepillantó” magazin készítője, bemondója.

14. Szerkesztő: Vadász Viola

15. Operartőr: Trifusz Tamás

16. Operartőr: Gaál László

17. Operartőr: Kovács Bálint

18. Takarító: Szarka Zoltánné