home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-10-24 00:02:51
Civilek az online térben

A Vas Megyei Civil Információs Centrum hasznos tippekkel látta el a szentgotthárdi civileket

  
A közösségi média használata, a különböző fájltípusok egyszerű konvertálása, kép-videó- és hangszerkesztés online, óriás fájl küldés és egyéb az internet adta lehetőségek kiaknázásával a civil egyesületek mindennapi működését segítő alkalmazások bemutatása volt a fő célja annak az információs napnak, délutánnak, melyet a helyi civil szervezeteknek tartottak a Vas Megyei Civil Információs Centrum munkatársai az elmúlt héten, október 12-én csütörtökön a helyi civil irodában.


Civilek az online térben – hasznos tippek, egyszerű online alkalmazások címmel tájékoztató napokat tartott a Vas Megyei Civil Információs Centrum először Szombathelyen, majd Vasváron, az utolsó helyszín pedig Szentgotthárd volt. Az előadás témái érintették a közösségi média használatát is. Vas megyében több mint 100 civil szervezet működik, ezek közül a tavalyi évben 45 szervezet működött Szentgotthárd és környékén. A legtöbb civil szervezet sport és egészségügyi szekcióban aktív. Számukra és minden érdeklődő számára tartott most előadást a Hírlevél plusz civil hírportáljának főszerkesztője Simon Ádám. Célja az, hogy segítse a szervezetek munkáját, aktivizálja a tagok és a vezetők munkásságát.

Simon Ádám /főszerkesztő, Hírlevél plusz/:
„A mai előadáson a civil szervezetek...hogy hogyan tudjunk minél többen valami nagyobbat elérni, valami újat elérni.”

Az előadáson igaz csupán 3 szervezet tagja vett részt, de a szervezők lendületén ez mit sem csökkentett. A következő előadást október 26-án, csütörtökön tartják majd meg, ahová különleges előadót is hívtak.

Nagy Krisztina /szakmai vezető, Vas Megyei Civil Információs Centrum/:
„26-án is várjuk a civil szervezeteket ide Szentgotthárdra a civil irodába....kommunikálja a saját programját, tevékenységét.”

A következő előadásra több résztvevőre számítanak majd, hiszen a téma nem csak a civil szervezetek számára lehet érdekes.


Makkai Dóra

Archív hírek