home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-10-23 23:36:53
Még mindig népszerű a könyv

Könyves vasárnap Szentgotthárdon is

                
Az országos könyvtári napok zárásaként az elmúlt hét utolsó napján könyves vasárnapon, rendhagyó nyitvatartással vára a Móra Ferenc Városi Könyvtár az olvasókat. A késedelmi díj elengedésén túl, ingyenesen lehetett beiratkozni, de több közösségi program is várta az érdeklődőket.

Társasjáték régen és ma - Könyves vasárnap keretein belül baráti társaságok, családok foglalták el a Móra Ferenc Városi könyvtár olvasótermeit, ahol aki nem hozott, az is találhatott számára kedves társasjátékot. Akik eddig még nem tették még, most ingyen iratkozhattak be a könyvtárba.

Horváth Tiborné /könyvtáros, Móra Ferenc Városi Könyvtár/:
„..”

Bár a könyvek népszerűsége csökken, főként a fiatalok körében, még így is kézről kézre adják a könyvtári könyveket, és van olyan kötet, amelynél várólista van. A helyi iskolák diákjai között is voltak olyanok, akik a mai napot kihasználva iratkoztak be.

A játékdélutánon nagy volt a tolongás, a meghirdetett zárás időpontja is majdnem egy órát csúszott. Az érdeklődésre való tekintettel a későbbiekben akár rendszerességgel szervezhetnek hasonló programot.


Makkai Dóra

Archív hírek