home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-24 23:49:38
Rábagyarmat napja

Csak az időjárás volt mostoha a falunapon

  
Kispályás labdarúgó torna, kapálógép gyorsasági verseny, bográcsozás és számtalan közösségi program várta Rábagyarmaton a település lakóit a hagyományos falunapi rendezvényre az elmúlt szombaton. A meglehetősen mostoha, őszi idő ellenére a jó hangulat biztosított volt egész nap.


Kora délután a közismert Robi kapálógép hangja törte meg a faluvégi labdarúgópálya csöndes, szombati magányát. A gyorsasági versenyben résztvevőknek három kört kellett megtenni a pálya körül, némi ügyességi feladattal együtt. A leggyorsabbak alig 7 perc fölötti eredményt értek el. A technikai sport előtt a pályán amúgy a település erre az alkalomra felállt kispályás labdarúgó csapatai is megküzdöttek egymással. A berúgott gólok alapján a Gyarmat lett a legjobb.

Tóth Péter:
„...”

A falunap fő helyszíne egyébként a kultúrház mögötti terület volt, ahol különböző színes programok várták kicsiket és nagyokat egyaránt, a hagyomány szerint.

Háklár Gyula /polgármester, Rábagyarmat/:
„...”

A kondérokban ezúttal gulyás, pörkölt készült, de még töltött lángos is sült, melyet a későbbiekben zsűri is értékelt. A korongozással alkotóvágyaikat csillapíthatták az érdeklődők, és népszerű volt az íjászkodás is, ahol egészen a kezdetektől megismerhette bárki, hogyan lehet célt találni.Ágoston GáborArchív hírek