home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-17 21:47:48
Szeptembertől rendel

Dr. Haj Muhammad Anwar az I. számú házi gyermekorvosi körzetet látja el

  
Több, mint három évig volt orvos nélkül a szentgotthárdi 1-es számú gyermek háziorvosi körzet. Az ellátást Dr. Tőkés Emma helyettesítéssel látta el. A praxist az önkormányzat folyamatosan hirdette. Ez év tavaszán egy budapesti és egy nyíregyházi gyermekorvos is érdeklődött eziránt. Utóbbi a nyár elején személyesen is megismerkedett a várossal, a körülményekkel. Sikeres pályázata után szeptember 4-étől pedig már be is tölti ez az orvosi állást.

Dr. Haj Muhammad Anwar, Szentgotthárd új gyermekorvosa már egy hete látja el az 1-es számú gyermekorvosi körzet feladatait. Látogatásunkkor éppen arról beszélt, hogy az iskolakezdéssel együtt a vírusfertőzések száma is növekedett. A következő négy hónapban még ő is helyettesítőként dolgozik itt, de januártól már teljes szolgálatban. Magyarországon már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekgyógyászat területén.

Dr. Haj Muhammad Anwar /házi gyermekorvos/:
„…..”

A korábbiaktól eltérően a gyermekorvosi ellátásban a jövőben új szolgáltatásokat is szeretne meghonosítani itt a városban, így könnyebb lehet gyermeknek, szülőnek egyaránt a betegségek, vizsgálatok elviselése.

Dr. Haj Muhammad Anwar /házi gyermekorvos/:
„…..”


Ágoston Gábor


Archív hírek