home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-17 21:26:48
Egyenlő munkáért, egyenlő bért

Az európai uniós kezdeményezéshez a Jobbik gyűjti az aláírásokat

  
Augusztus 31-én kezdte meg a Jobbik az aláírásgyűjtést Szentgotthárdon. Bana Tibor országgyűlési képviselő, és Lábodi Gábor önkormányzati képviselő a Széll Kálmán téren délutáni órákban várta a támogatókat. Korábban, áprilisi ülésükön már a város képviselő-testülete is támogatta az európai polgári kezdeményezést.

A bérunió legfőbb célja, hogy az unióhoz való csatlakozás után 14 évvel, kiegyenlítődjenek a bérkülönbségek az Unió keleti és nyugati bérei között. A kezdeményezés mögé itthon egyedül eddig a Jobbik állt. Az aláírásgyűjtést Szentgotthárdon és Körmenden is megkezdték már, amelyhez pártok ugyan nem, de annál több civil szervezet csatlakozott már.

Bana Tibor /országgyűlési képviselő, Jobbik/:
„…”

A szentgotthárdi képviselő-testület még áprilisban határozott arról, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez, azonban az aláírásgyűjtés előtti napon megtartott testületi ülés után egyetlen képviselő sem volt hajlandó aláírni az indítványt.

Lábodi Gábor /önkormányzati képviselő/:
„…”

Az aláírásgyűjtés a következő év tavaszáig tart majd, a kezdeményezők szeretnék, ha nem csak a béreket, de a nyugdíjakat is érintené a változás.


Makkai Dóra

Archív hírek