home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 20:30:49
Lezárták a tanévet

A legkisebbek is megkapták bizonyítványaikat

                
Az elmúlt héten végérvényesen is véget ért a tanév az Arany János általános iskolában. Az ünnepélyes tanévzárón elismeréseket adtak át nem csak a diákoknak, de a több évtizedes pedagógus múlttal rendelkező tanároknak is. Ezen az alkalmon búcsúztak a szülői közösség eddigi vezetőjétől is.

Sipos Adél szavalata nyitotta meg a Szentgotthárd és Térsége Iskola Arany János 1-4 évfolyamos iskolája tanévzáró ünnepségét.
Jó tanulmányi eredményeikért sokan kaptak könyvjutalmat, ajándékutalványokat. A 330 tanulóból 66 kitűnő, 45 jeles, 148 jól megfelelt ebben a tanévben. 179 diák kapott igazgatói és 147-en osztályfőnöki dicséretet. Jutalmazták a felkészítő tanárokat is, és a hosszú évtizedes pedagógus munkát is. Hárman vehettek át Farkas Tibornétól a szombathelyi tankerület igazgatóhelyettesétől Pedagógus Szolgálatért Emlékérmet. 40 évig tartó lelkiismeretes tevékenységéért Tolnai Péterné, Bori néni.
Idegen nyelvi munkaközösség vezetőként, a német nemzetiségi oktatás kezdete óta aktív részeseként, több évtizedes munkájáért Czuczainé Skaper Hilda.
Pedagógus Szolgálatért Emlékérmet vehetett át Balla Margit is, aki 35 éve tanít gyógypedagógusként Szentgotthárdon.

A Szülői Munkaközösség tagjainak egy szál virággal köszönte meg az iskola vezetése az egész éves támogató munkát. A tantestület és a szülői munkaközösség ajándékát vehette át Torma Ramóna, aki 5 évig volt a munkaközösség vezetője.

Torma Ramóna /leköszönő elnök, Arany János szülői munkaközösség/:
„Megmondom őszintén ....szerintem ezt az évek alatt bizonyítottuk.”

A tanári kórus Pancsoló kislány című dala után elhangzott a várva várt mondat is.

A szünidő első percében még az osztályokban megkapták bizonyítványaikat a kisiskolások, hogy aztán szeptemberig új terveket, célokat megfogalmazva a nyáron felkészüljenek a közvetkező tanév kihívásaira.


Ágoston Gábor


Archív hírek