home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 18:53:47
Várják őket a középiskolák

Elballagtak a nyolcadikosok

                
Három végzős osztály búcsúzott idén általános iskolai tanulmányaitól, iskolájától az elmúlt hétvégén Szentgotthárdon. A Széchenyi iskolában a szülők, rokonok, ismerősök előtt vonultak fel a középiskolába igyekvő diákok.

Ahogy több, mint 30 évvel ezelőtt elődeik és ahogy majd a következő években diáktársaik, ugyanúgy szomorú-vidám arccal, lelkükben e kettősséggel búcsúzott iskolájától a három nyolcadikos osztály.
A sportcsarnok parkettáján felsorakozva szüleikkel, rokonaikkal, tanáraikkal szemben utoljára álltak általános iskolás diákként fel. Itt maradó társaiknak, egykori tanáraiknak is köszönetet mondtak.
Virággal is megköszönték pedagógusaik fáradhatatlan munkáját. Emlékül pedig az iskola zászlórudjára tűzött fel egy-egy szalagot mindhárom búcsúzó osztály. Köszönet, év virág járt a szülőknek is eddigi támogatásukért.
Az intézmény vezetője, Kovács Jánosné búcsúzó beszédében adott biztatást az elköszönő diákoknak.
Tanulmányi, közösségi, zenei és sport tevékenységükért a szülői közösség jóvoltából vehettek át a legjobbak könyvjutalmat, ajándékutalványt. Idén is megválasztották és emlékplakettel díjazták az évfolyam tanulóját. Pukhely Kata Réka nyolc éven keresztül volt kitűnő tanuló, és tanulmányi versenyeken is jól teljesített.

Pukhely Kata Réka /8. c osztályos tanuló/:
...

Az ünnepélyes búcsúztató után az osztályokban még egy utolsó osztályfőnöki óra keretében összegyűltek kis közösségek, hogy utolsó általános iskolai bizonyítványukat megkaphassák.

Tóth Bence /8. a osztályos tanuló/:
...

Az együtt töltött négy év miatt az osztályközösségek szinte már szavak nélkül is megértik egymást. Ennek ellenére nem könnyű az osztályfőnököknek sem a búcsúzás nehéz pillanataiban.


Ágoston Gábor


Archív hírek