home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 18:42:45
Hársas Kupa

105 itthoni, és 30 osztrák versenyző húzta az íjat

                
A Szent Sebestyén Íjászkör majdnem rekordszámú, 135 résztvevővel rendezte meg az elmúlt hétvégén, 17-én szombaton ez évi versenyét a Hársas Kupát. A festői és a vadászíjazásra tökéletes környezetet ezúttal is a Hársas tó a körülötte elterülő erdők biztosították. A hűs fák alatt 40 cél rejtőzött.

Gyakorlatilag megtelt a Hársas tavat körbe vevő erdőszéle ezen a szombaton. 40 db háromdimenziós állatcél várta az íjászokat hol a vízparton, hol megbújva a fák között az erdőben. A verseny hazai viszonylatban is egyedülálló, mert ennyi célt nem sok helyen áldoznak fel. Emellett most már nemzetközi szinten, főleg Ausztriában van jó híre a szentgotthárdi csapatnak és a Hársas 3D versenynek.

Dallos László /technikai vezető, SZVSE Szent Sebestyén Íjászkör/:
...

A 135 fős mezőnyben a tapasztalt íjászok mellett az abszolút kezdők is helytálltak. Sőt, volt, akinek életében ez volt az első versenye.

Nagy Nóra:
...

A rendező, házigazda csapat is büszkélkedhet, hiszen több érmet is begyűjtöttek: Mesics Kálmán a férfi barebow kategóriában harmadik, Pfeiffer Kristóf a tanuló pusztai íj kategóriában szintén harmadik, Szabó Gergő a vadászreflex ifjúsági kategóriában második helyezést, míg Mikos Péter a legnépesebb férfi vadászreflex kategóriában az első helyezést szerezte meg.


Ágoston Gábor


Archív hírek