home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 17:56:50
Jövőre máshogy lesz

Nem eléggé vonzotta a fiatalokat az Ifjúsági Nap

                
Másodszor rendezte meg vetélkedő formájában a Pannon Kapu Kulturális Egyesület valamint Szentgotthárd Város Ifjúsági Tanácsa a városi Ifjúsági Napot. Az idei eseményt az elmúlt héten pénteken tartották meg a várkert szabadtéri színpada körül. Már kora délután felvonultak a helyi iskolák csapatai, hogy az értékes díjakért megküzdhessenek.

A III. Béla Gulyáságyú Kezelő csapata ekkor még nem tudhatta, hogy a nap végén bizony nem a vesztesek oldalán jegyzik majd őket. Ahogy tavaly, úgy idén is meglehetősen kis létszámú fiatal vett részt a számukra rendezett alkalmon. Pedig csábítóak lehettek a díjak is: fürdő-, mozi-, fesztiválbelépők és a győztesnek egy 100 ezer Ft-os sportszervásárlási utalvány. A játékos feladatok között az aktivity és a ki tud több ruhaneműt magán hordani is nagy sikert aratott, de többnyire a munkaerő-piac különböző szakmái, a pályaválasztás jelent meg témaként. A programhoz idén ugyanis kapcsolódott a Dél-Vas Megyei Gazdaság- és Foglalkoztatás-fejlesztési Paktum Iroda is, mely a térség munkaerő ellátását hivatott koordinálni, így a fiatalok elhelyezkedésének támogatása sem áll távol tőlük.

Laki Edina /munkatárs, Dél-Vasi Foglalkoztatási Paktum Iroda/:
....

A városi ifjúsági tanácsa is közreműködött az ide szervezésben, azonban a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal sem sikerült megmozdítani a diákokat. A rendezők is több résztvevőre számítottak, így jövőre ismét újítanak majd a lebonyolításban.

Gaál Ákos /sport- és ifjúsági ügyintéző, Szentgotthárd/:
....

A 100 ezer Ft-os sportszerutalványt a Gulyáságyú kezelők nyerték meg iskolájuknak, így a III. Béla Szakgimnázium és Szakközépiskola gazdagodhat a közeljövőben sportszerekkel. A résztvevő fiatalok pedig egy kellemes délutánt tudhatnak maguk mögött.


Ágoston Gábor


Archív hírek