home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 16:29:45
Az ezüstérmes Celldömölk volt az ellenfél

A tavaszi szezon utolsó hazai labdarúgó mérkőzése

                
A bajnoki szezon végére magára találó és a középmezőny stabil tagjává váló Kiswire Szentgotthárd futballistái a 2016/17-es szezon utolsó hazai mérkőzésén a már biztos ezüstérmes Celldömölki VSE csapatát látták vendégül.

Az őszi szezonban a bajnokság legsúlyosabb 7:1-es vereségét éppen a Celldömölk otthonában elszenvedő gotthárdi labdarúgók jó formában és győzelmi reményekkel várták a Körmend mögött a második helyen záró celliek vendégjátékát. Lendületesen és jól kezdett a fehér mezben pályára lépő Heiter legénység, és a 6-dik percben Kostyál Botond fejes góljával előnybe is került a hazai alakulat. A kissé tartalékosan érkezett vendégeket azonban nem rázta meg a bekapott találat, és a 15-dik percben Klauzer révén hamar egalizáltak. Jó iramú változatos játékot hozott a következő 10 perc, melynek végén megint Kostyál volt eredményes, így ismét vezetett a Szentgotthárd. A szünetig hátralévő időben a sárga mezes vendégek domináltak, de a remekül védő Soós Attila gondoskodott róla, hogy a szünetre hazai vezetéssel vonulhassanak a csapatok. A szünetet követően nem indult nagy iramban a mérkőzés, inkább csak a mezőnyben folyt a játék, így némileg váratlanul növelte előnyét a Szentgotthárd. Nagy Ottó térült-fordult a celldömölki 16-oson belül, és fordulásból leadott lövésébe csak beleütni tudott Heiner kapus, de a labda így is utat talált a hálóig. Ezzel lett 3:1. A találkozó hátralévő idejében mindkét oldalon adódtak gólszerzési lehetőségek, melyek kihasználatlanul maradtak, így a mérkőzést teljesen megérdemelten 3:1-re a Kiswire Szentgotthárd nyerte.

Bodor Tibor /megbízott edző, Celldömölki VSE/:

Heiter László /edző, Kiswire Szentgotthárdi VSE/:

Az utolsó fordulóban a gotthárdiak győzelmi reményekkel a tabellán 16-dik utolsó pozíciót elfoglaló és mindössze 9 pontot gyűjtő Uraiújfalu vendégeként lépnek pályára és számukra ezzel a mérkőzéssel zárul a bajnokság.


Tóth Bálint

Archív hírek