home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 16:25:41
Pünkösd kupa

Női, hobby kézilabda torna

                
Már 6 éve állt össze egykori női kézilabdázókból egy csapat Szentgotthárdon, hogy hetente hódoljanak sportáguknak. Az eltelt idő alatt fiatalok is csatlakoztak hozzájuk. Idén már ötödik alkalommal voltak házigazdái a Pünkösd Kupának, amelyet maguk szerveznek. Május 27-én egész napos rendezvényen várták a vendég csapatokat.

Rég látott küzdelem folyt szombaton a városi sportcsarnokban: a kézilabda pályán női csapatok mérkőztek. Négy csapat indult a kupáért, a Szentgotthárd Hobby csapat, „Béna Lénák” csapata Nagycenkről, Kapuvár és Ágfalva asszonyai játszottak egymás ellen. A 2* 20 perces játékidő, összesen 6 meccset játszottak, amelyből a Szentgotthárd Hobby csapata került ki győztesül.

Merkl Katalin /edző, Szentgotthárd Hobby/:...

A szenior női torna talán rávilágíthatja a szakemberek figyelmét a feltörekvő szentgotthárdi leány kézilabdára, bár jelenleg sem iskolai, sem egyesületi szinten nincs felkarolva a városban női kézilabda. A Kupát idén Farkas Ágnes magyar olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázó adta át a díjakat, aki csaknem 15 évig volt a pályán, azóta is hűen drukkol mind a profi, mind pedig az amatőr sportolónőknek.

Farkas Ágnes / elnök, Vas Megyei Kézilabda Szövetség/: ...

A kupát idén a Szentgotthárd Hobby csapat vihette haza, őket az Ágfalvai asszonyok követték a képzeletbeli tabellán. A harmadik Kapuvár csapata, a sort a Nagycenki „Béna Lénák” csapata zárta.


Makkai Dóra

Archív hírek