home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 16:22:04
Gyermekek hétvégéje

Idén sem volt program nélküli május utolsó szombatja és vasárnapja

                
Május utolsó vasárnapja mindig a gyerekeké. Ez idén sem volt másképp, 28-án vasárnap a Pannon Kapu Kulturális Egyesület szervezett gyereknapot a Színház előtti téren.


Évről-évre egyre nagyobb ünnepséggel várják a szervezők a Városi Gyereknapon a legkisebbeket. A program 2 órakor kezdődött, a Szentgotthárd és Térsége Iskola Arany János első négy évfolyamos Általános Iskolájának kiállítás megnyitójával. A színház aulája csodálatosabbnál csodálatosabb festményekkel, rajzokkal és különböző papírmasé figurákkal telt meg, megelevenítve a a kisebbek gazdag fantáziáját, mellettük pedig hangszersimogatón ismerhették meg a gyerekek a fújós és ütős hangszereket. Ezután 4 órától Csanaki Attila zsonglőr, és Mutyi bohóc szórakoztatta a kicsiket és családjukat.

Mihály Klaudia /szervező, Pannon Kapu Kulturális Egyesület/:...

Egyetlen gyerek sem távozott móka nélkül, mindenki megtalálta a magának valót. A fiúk kisautókkal játszottak, míg a lányok csillámtetoválást készítettek maguknak. Az óvónők bábelőadását is csodálattal hallgatták. A délután ezúttal is nagy népszerűségnek örvendett és az önfeledt játék és szórakozás jegyében telt.

Makkai Dóra


Archív hírek