home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-09-10 16:16:07
Önkéntesek versenye

Összeszerelésben a házigazdák voltak a legjobbak

                
Alsószölnökön 10 csapat részévtelével rendezték meg szintén szombaton az önkéntes tűzoltók megyei versenyét. Az eseményt a Körmendi Hivatásos tűzoltók felügyelték. Az önkéntes tűzoltó egyesületek csapatai gyorsaságbéli, valamint szerelésképességi tudásukat mérték össze.

A Körmendi hivatásos tűzoltó-parancsnokság területéhez tartozó falvakból, Egyházasrádócról, Rönökről, Magyarlakról, Szentpéterfáról, Alsó-, és Felsőszölnökről valamint Vasvárról érkeztek csapatok. A verseny 7*55 méteres váltófutásból, kismotor-, és gépjárműfecskendő szerelésből állt. A házigazda, alsószölnöki csapat eddigi legjobb idejét egy másodperccel döntötte meg. 37 másodperces idővel megyei szinten is a legjobbnak bizonyultak. Náluk senki sem tudott kismotorfecskendőt gyorsabban összeszerelni.

Mákos Imre /parancsnok, Alsószölnök ÖTE/:...

Az Egyházasrádóci Önkéntes Tűzoltó Egyesület két csapata is a dobogó első helyére jutott női, illetve ifi kismotorfecskendő-szerelésben végeztek az élen. A rönöki fiúk gépjárműfecskendő-szerelésben bizonyultak a legjobbnak. A 7x55 méteres váltófutást az idén 120 éves Szentpéterfai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai nyerték.


Makkai Dóra


Archív hírek