home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-06-04 20:20:22
Elballagtak és megkezdték az érettségit

A magyar és a matematika tantárgyakon már túl vannak

  
Ma már a matematika feladatokon is túl vannak a végzős középiskolások. A hét eleji magyar írásbeli előtt a hétvégén még utoljára mentek diákként egykori alma terükbe, hogyan onnan ünnepélyesen elballagjanak. Szentgotthárdon a szakképző iskolától 94-en, a gimnáziumtól 40-en búcsúztak ebben az évben.


A III. Béla Szakgimnázium kezdte meg a sort, a rossz idő miatt csak a Honvég utca végéig vonultak a diákok, hogy a hozzátartozók átadhassák virágjaikat és jókívánságukat.
Az utolsó csengetés után a diákok felsorakoztak az iskola lépcsőjére, és kezdetét vette a szokványosnak nem mondható búcsúzás, Korpics Ferenc igazgató beszédével.
Jó tanulmányi eredményért, közösségi munkáért, és sportteljesítményért adtak át jutalmakat, plaketteket és okleveleket. A tanulók egy része érettségire, a többiek a szakmai vizsgákra készülnek az elkövetkezendő hetekben.

Karvalics Amanda:
„….”

Dolgos Dávid:
„…”

A Vörösmarty Mihály Gimnázium végzőseinek kedvezett az időjárás, ragyogó napfényben kezdődött el a ballagás. A körforgalomig vonult a két osztály, az idén 40 fő búcsúzik az iskolától. Az ünnepélyes műsor az iskola udvarán folytatódott, ahol a végzősök tovább adták zászlójukat a 11-es osztály képviselőinek. Kovács Márta Mária önkormányzati képviselő a város nevében adott útravalót a diákok számára.
A gimisek szinte kivétel nélkül tovább tanulnak majd az érettségi után. Egy részük már tudja milyen területen szeretne majd elhelyezkedni a későbbiekben, de van aki még mindig bizonytalan. Az iskola falai között töltött idő mindannyiuknak emlékezetes marad.

Küplen Fanni:
„…”

Dáme Levente:
„…”

A ballagások után, hétfőn már megkezdődtek az érettségik. A magyar nyelv és irodalomból elsőként adtak számot tudásukról. A szövegértés, az érvelés és az elemzés feladatokra 4 óra állt rendelkezésre. Kedden jött a matematika, aztán történelemből és végül idegen nyelvből mérettetnek meg az írásbeliken.


Makkai Dóra


Archív hírek