home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-06-04 20:12:23
Határtalanul

A felvidékre kirándult a 7. osztály

                
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt Határtalanul! program keretében a Széchenyi István Általános Iskola 7. évfolyamos tanulói április 6 és 9 között felvidéki kiránduláson vettek részt. Az élményekkel teli négy nap alatt a diákok felkeresték a felvidéki magyar városok történelmi és kulturális emlékhelyeit.

Egymilliárd 363 millió Ft keretösszeg áll rendelkezésre a központi költségvetésben a Határtalanul program számára, mely a 7-dik évfolyamon tanuló diákok Románia, Szlovákia, Szerbia, Ukrajna, Szlovénia vagy Horvátország magyarlakta területeire irányuló tanulmányi kirándulásait támogatja. Szentgotthárdról a Széchenyi iskola diákjai még április elején látogattak el egy felvidéki kirándulásra.

Takács Dorián:
„…”

Hertelendy Emese:
„…”

45 diák 4 felnőtt kíséretével a meglátogatott települések, látványosságok mellett a szlovákiai magyarok történetét, jelenét is megismerhették a tanulmányi kirándulás által. A Határtalanul program pályázatai folyamatosan jelennek meg középiskolák, gimnáziumok számára is elérhető kiírásokkal.


Ágoston Gábor

Archív hírek