home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-03-30 18:54:37
Hajtás a dobogós helyért

Meglett a kilencedik győzelem

                
Az NBI-es tekebajnokság férfi nyugati csoportjában az elmúlt hétvégén a 18-dik fordulóban a tabellán a szentgotthárdi csapat előtt álló Nagymizdót fogadták a gotthárdiak. A hasonló játékerőt felvonultató csapatokkal rendelkező bajnokságban minden eredmény számít, így a mostani összecsapásnál is bíztak a hazaiak a pályaelőnyben.

A forduló legtöbb ütött fáját produkálták a Thermalpark Szentgotthárdi VSE – Topido Nagymizdó SE összecsapásán a játékosok. Összesen 6930 fát láthattak eldőlni a kilátogató, illetve az internetes közvetítést nézők. A gotthárdiaknál az első sorban László György csak egy szett győzelmével tudott hozzájárulni a fölényes 7:1-es győzelemhez, amely mindenképpen szükséges is volt, hogy az élmezőny közelében maradhasson a csapat. A mérkőzés legjobbja Horváth Viktor volt, aki 631 fát ütött, és mind a négy szettjét megnyerte. A csapat a 9-dik győzelmét szerezte meg ezen a napon, 1 döntetlen és 6 vereség szerepel még a nevük mellett a tabellán. A hátralévő 4 forduló előtt már lehet mérleget vonni, tervezni a végső célt is.

Cserpnyák Árpád /szakmai irányító, Thermalpark-Szentgotthárdi VSE/:
„Jelenleg a bajnokság vége fele közeledünk....sokszor jobbak voltak, mint mi.”

Az ifjúsági csapat is az élmezőnyben van. A 24 ponttal listavezető, Balogunyom mögött 2 ponttal lemaradva a Herend és a Nagymizdó csapataival együtt küzdenek a dobogóért.


Ágoston Gábor

Archív hírek