home > hírek > újdonságok
 
Keresés az egész oldalon:
 

 

 

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció
Elfeljtett jelszó?

 

 

 
 

 

 

Email beállítások, jelszó csere

 

 

 
Mi a kedvenc műsorod a Gotthárd TV-n?

Híradó

Képújság

Sportműsorok (kosárlabda/kézilabda)

Bepillantó

Mura-Rába TV

Mesepalota

Idősek magazinja

Kerekasztal

Testületi ülés

Kulturális műsorok

Egyéb
   
 
 

 

2017-03-30 18:50:31
Ami ősszel sikerült, most nem

Szentgotthárdi KK - Várpalotai Bányász SK

                
Az NBII-es férfi kézilabda bajnokság észak-nyugati csoportjának ötödik tavaszi fordulójában nem várt könnyű feladat a Szentgotthárdi KK csapatára. A 17 ponttal a tabella ötödik helyén álló vendéglátók a 21 ponttal, a harmadik helyet elfoglaló Várpalotai Bányász legénységét fogadták.

Felemásra sikeredett eddig Kozákék tavaszi szereplése, hiszen a két győzelem mellett, két vereség is szerepel az együttes neve mellett, és ez a rapszodikus teljesítmény nem sok jóval kecsegtetett a bajnoki éremért hajtó egykor szebb napokat látott Várpalota ellen. Az ősszel, a gotthárdiak 31:30 arányban nyerni tudtak a Gaál Gyula Sportcsarnokban, így a vendégeket fűtötte a visszavágás vágya. Jobban is kezdte a mérkőzést a piros mezes várpalotai együttes és 15 perc elteltével 8:4-re meglépett Szedlák Tamás csapata. A félidő második felére magára talált a Szentgotthárdi KK, és 22 percnyi játék után 10:10-es döntetlen állt a végre ismét működő eredményjelző táblán. A játékrész hajrája kiegyenlített küzdelmet hozott, ahol felváltva estek a gólok mindkét oldalon, de ahhoz hogy egál legyen a félidei eredmény, Kozák Tamás időn túli szabaddobás gólja is kellett, ezzel lett 13:13 az állás az első 30 percet követően.
A pihenő után megpróbálta magához ragadni a kezdeményezést a Szentgotthárd és ez rendre, egy-két gólos vezetésben meg is mutatkozott. Sajnos a nehezen összeszedett minimális előnyt a remekül küzdő vendégek szinte pillanatok alatt eltüntették, így végig nyílt és izgalmas maradt az összecsapás. Az utolsó 5 percre elkészült erejével a hazai legénység, és két felesleges kettőperces kiállítás, valamint egy technikai hiba a várpalotaiak javára döntötte el a két bajnoki pont sorsát. A mérkőzést 29:27 arányban, a lehetőségeivel jobban sáfárkodó Várpalotai Bányász nyerte, akik elégtételt tudtak venni az őszi vereségért.

A gotthárdiak így maradtak a középmezőnyben, de március 25-én szombaton mindjárt kijavíthatják ezt a botlást, hiszen a táblázat hátsó feléhez tartozó Ácsi Kinizsi látogat Szentgotthárdra.

A Junior csapatok találkozóján ismét nagy arányú vereséget szenvedett a szentgotthárdi gárda, akik 44:21 arányban alul maradtak a várpalotaiak ellen.


Tóth Bálint

Archív hírek